×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brace: ‘Het gaat goedkomen, geloof me’

Brace: ‘Het gaat goedkomen, geloof me’
14.03.2018 -

Brace vraagt zijn vriendin twee keer ten huwelijk, maar eind vorig jaar klapt de relatie. Een keuze die de zanger erg dwarszit. Toch laat hij in een interview met Grazia weten dat het een goed idee was om met de relatie te stoppen.


'De passie was verdwenen', zegt Brace tegen het blad. En dat was niet het enige wat misging. 'Ze heeft een totaal andere manier van dingen aanpakken dan ik'. Dat klapte tijdens het plannen van de trouwerij, wat natuurlijk sowieso al een stressvolle periode is. 

Toch is Brace ervan overtuigd dat er een verzoening én een bruiloft komt: 'Doordat we afstand hebben genomen, ben ik weer gaan waarderen hoe mooi het is wat wij hebben. Het is een goed besluit geweest om het huwelijk te cancelen, maar het gaat goed komen, dat beloof ik'.

Brace kondigde in december aan uit elkaar te gaan met zijn vriendin. Brace en Isabella waren 12 jaar samen en kregen in 2013 zoontje Miguel.

(Brace en zijn ex-vriendin Isabella. Foto: Reni van Maren)