×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Borsten van Reese te klein voor Dolly Parton

9.12.2014 -

Countryster Dolly Parton is bang dat de borsten van Reese Witherspoon te klein zijn om haar te kunnen spelen in een komende film. Dit zegt de zangeres in het Britse televisieprogramma Lorraine.


Parton voert gesprekken met filmmaatschappijen over het maken van een film over haar leven. Tijdens een interview met Lorraine vertelt de zangeres: "Reese Witherspoon is een goede vriendin van mij. Mensen zeggen me altijd dat Reese mij moet spelen, maar haar borsten zijn niet groot genoeg! Ze is veel te klein om zoveel mee te slepen. Ik zou haar dat nooit aandoen." Witherspoon is het daar niet mee eens. "Er zijn altijd vullingen. Ik heb genoeg om het te doen!"

Volgens Parton levert haar leven voldoende materiaal voor een film. "Ik heb lang geleefd en ik heb snel geleefd. Ik heb goed geleefd en ik heb slecht geleefd. Laten we daar een film van gaan maken!"