×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boris Becker’s bijzondere broertjes

9.07.2016 -

Toen ze elkaar leerden kennen, hadden ze soms een bloedhekel aan elkaar. Maar tegenwoordig is de band tussen Boris Becker, John McEnroe en Björn Borg hechter dan ooit.


‘We zijn drie broers, legt Boris Becker uit over zijn band met John McEnroe en Björn Borg. ‘Al hebben we dan verschillende moeders.’ De drie leerden elkaar kennen op de tennisbaan waar ze zeer geregeld elkaars tegenstanders waren en de één de ander geregeld vervloekte. Nu spelen ze geregeld wedstrijden samen als de oude sterren van weleer. ‘Tijdens die wedstrijden is er sprake van gezonde concurrentie, maar het gaat uiteindelijk natuurlijk om het feest daarna. Want dan gaan we feesten.’ Vrienden voor het leven, deze drie tennisgrootheden van weleer.