×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bookmakers zien 11e plek voor OG3NE: wat denk jij?

12.05.2017 -

Volgens de laatste voorspellingen van de bookmakers eindigt OG3NE zaterdagavond op de elfde plek in de finale van het Eurovisiesongfestival. Op dit moment staat Italië bovenaan, gevolgd door Portugal en Bulgarije, zo blijkt vrijdagochtend uit een gemiddelde notering van diverse wedkantoren. Maar op welke plek denk jij dat OG3NE eindigt?


OG3NE slaagde er donderdagavond tijdens de tweede halve finale in een plek te behalen in de finale van het liedjesfestijn in het Oekraïense Kiev. De zusjes zijn zaterdagavond als zesde aan de beurt met hun liedje Lights and Shadows, een eerbetoon aan hun ongeneeslijk zieke moeder. Aan de eindstrijd doen in totaal 26 landen mee. Twintig daarvan hebben zich tijdens de halve finales gekwalificeerd. De vijf landen die het meest betalen, staan direct in de finale, evenals gastland Oekraïne.

De voorspellingen veranderen nog voortdurend, want eerder op de ochtend stond OG3NE nog op de twaalfde plek. Laat via de poll weten op welke plek jij denkt dat de dames van OG3NE eindigen.