×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bono was gek op prins Friso

7.11.2014 -

U2-zanger Bono kon het goed vinden met prins Friso. "Mabel is ook een activist, ik ken haar al jaren. We zijn goede vrienden. Ik heb Friso een beetje kennen, hij was een aardige jongen", zegt hij in een interview met 538-dj Ruud de Wild waar RTL Late Night donderdagavond een deel van liet zien.


Bono was vorig jaar november een van de 900 gasten van de besloten herdenkingsbijeenkomst voor prins Friso in de Oude Kerk in Delft. De Ierse zanger sprak ook zijn bewondering uit voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. "Ik heb ze een paar keer ontmoet. Ik vind ze erg aardig. Nederland heeft een ontzettend relaxte koninklijke familie. Ze fietsen en drinken gewoon bier."

De Wild sprak Bono en drummer Larry Mullen jr. in Engeland over het nieuwe album Songs of Innocence.