Bonnie woedend op verhuisbedrijf

Bonnie St. Claire is woedend op het bedrijf dat haar onlangs verhuisde. De verhuizer vertelde aan een landelijk dagblad onder meer dat de zangeres voor twaalf uur al twee flessen rosé achterover had geslagen. Bonnie reageerde woedend op Facebook en laat weten de rekening niet zomaar te zullen betalen.

Bonnie richtte zich op Facebook in een open brief aan de eigenaar van het verhuisbedrijf dat haar verhuizing verzorgde en vervolgens aan een landelijk dagblad vertelde wat er tijdens die verhuizing allemaal was gebeurd. Zoals het drankgebruik van de zangeres en het niet betalen van gemaakte kosten voor opslag van meubelen.
Bonnie laat weten dat de verhuizer één ding over het hoofd heeft gezien. ’Deze verhuizing is van A tot Z gefilmd en bewijst dat u puur uit eigenbelang met dit verhaaltje bent gekomen om volop gratis publiciteit te krijgen voor uw verhuisbedrijf,”
Vervolgens noemt ze de naam, adres en telefoonnummer van het bedrijf en roept ze al haar Facebook-vrienden op even contact met het bedrijf op te nemen. “Misschien kunnen jullie allemaal even contact opnemen en aan hem vragen of hij de zgn. mailtjes die hij ons zou hebben gestuurd even online wil zetten. Die zijn er namelijk niet.”
Ze besluit haar verhaal aan de verhuizer met de woorden: “O ja, de betaling van uw nota kunt u nu het beste via mijn advocate regelen, want ja, ik loop niet weg voor vooroordelen waarvan ik echt wel weet dat ze er zijn, maar laat mij niet op deze wijze een oor aannaaien.”