×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bonnie en José weer vriendinnen

4.01.2015 -

Nadat ze een poos geen contact met elkaar hadden, hebben Bonnie St. Claire en José Hoebee hun vriendschap toch weer hersteld. "Het blijkt dat we toch vriendinnetjes voor het leven zijn,” meldt José op Facebook.


De afgelopen tijd was de vriendschap tussen Bonnie en José flink bekoeld. In juni vorig jaar had José aan de manager van Bonnie laten weten dat ze niet langer met Bonnie wilde optreden. Volgens José stond die beslissing overigens los van het feitdat ze geen contact meer met elkaar hadden.

Bonnie vond het jammer dat José geen contact met haar had opgenomen. "Maar ik draai al langer mee in deze business, op een dag komt het tussen ons vast wel weer goed", meldde Bonnie in die periode.

Het was Bonnie die nu contact met José heeft opgenomen. Ik zal niet in detail treden, maar ik ben blij, laat José weten op Facebook.  "Het blijkt dat we toch vriendinnetjes voor het leven zijn. Heerlijk toch. Ik ben blij en zij ook. 2015 kom maar op", meldt ze.