×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bonje tussen The Voice Of Holland-coaches

Bonje tussen The Voice Of Holland-coaches
5.11.2019 -

De coaches Lil' Kleine en Anouk van The voice of Holland hebben bonje met elkaar. De twee hebben hun ruzie nog niet bijgelegd, zegt een woordvoerder van RTL.


‘Het klopt dat Anouk en Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad,’ zegt een woordvoerder van RTL 4 in een statement. ‘De kou is nog net uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.’

Presentator Martijn Krabbé bevestigde dinsdag in RTL Boulevard dat de twee coaches ruzie hebben. Ze zouden zelfs niet meer samen in één ruimte willen zijn. Volgens Krabbé kregen de twee achter de schermen een meningsverschil met elkaar. ‘Ik weet niet precies wat er is gebeurd tussen Kleine en Anouk. Ik was er niet bij,’ zei Krabbé. ‘Maar er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje.’

Het tiende seizoen van The voice of Holland gaat vrijdag van start. Dit jubileumseizoen wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Martijn Krabbé. Naast Lil’ Kleine en Anouk zijn Ali B en Waylon opnieuw coach. Tijdens deze jubileumeditie krijgen ze hulp van gastcoaches.