Bon Jovi geeft bruidje weg

Jon Bon Jovi heeft afgelopen weekend een bruidje in Las Vegas heel erg blij gemaakt door met haar naar het altaar te lopen en haar daar 'weg te geven' aan haar man. Branka Delic had de zanger al verschillende keren via Twitter gesmeekt om op haar bruiloft te zijn. En aangezien de band in het weekend in dezelfde stad speelde, besloot hij het maar gewoon te doen.

 

Jon Bon Jovi twitterde een foto van zichzelf samen met de dolgelukkige Delic in de huwelijkskapel. ’Gefeliciteerd. Dat jij en Gonzalo een leven vol geluk, liefde en mooie herinneringen mogen hebben – ALWAYS!’, schreef hij bij het kiekje.

Een dag voor de bruiloft stuurde Branka de zanger via Twitter nog een berichtje. ’Nog één dag te gaan Jon. Ik weet dat je vanavond in LA bent, maar morgen zijn we in dezelfde stad #bonjoviwalkmedowntheaisle.’ Het is duidelijk dat de vrouw heel blij was met de komst van haar idool. Vlak na de ceremonie stuurde Branka: ’Je hebt meer gedaan dan alleen maar het vervullen van mijn droom: je hebt mijn leven voorgoed veranderd. Je bent een geweldige man met een mooi prachtig hart.’