×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boete en proeftijd voor John Stamos

Boete en proeftijd voor John Stamos
25.11.2015 -

John Stamos is veroordeeld tot een proeftijd van drie jaar en boete van 390 dollar voor het rijden onder invloed. Dat heeft een rechter dinsdag bepaald.


Afgelopen juni werd de acteur in zijn auto aan de kant gezet door de politie. De agent oordeelde dat Stamos medische hulp nodig had; eenmaal in het ziekenhuis bleek dat hij onder invloed was van drugs. Later werd duidelijk dat hij GHB gebruikte als slaap- en dieetmiddel. Vlak na het incident zocht de Full House-ster hulp bij een kliniek.

Stamos was volgens Amerikaanse media zelf niet aanwezig bij de zitting dinsdag. Behalve de proeftijd en boete moet hij ook verplicht een aantal rijlessen nemen. Naar verwachting kan de acteur onverstoord verder werken aan zijn televisieserie Grandfathered en aan de opnames van de aanstaande reünie van Full House, dat als Fuller House terugkeert.