×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boerin Bertie weer alleen

17.01.2017 -

Boerin Bertie en Esther zijn uit elkaar. De twee bleken meer vriendinnen dan geliefden.


"We hebben echt geprobeerd om er samen wat van te maken op de boerderij. Esther heeft veel moeten opgeven om bij mij te komen wonen en we hebben ons stinkende best gedaan, maar ze was samen met mij niet gelukkiger ­dan alleen", aldus Bertie, die vorige maand nog Expeditie Robinson wist te winnen, op de site van Boer Zoekt Vrouw. "En als mijn vriendin niet gelukkig is, ben ik het ook niet."

Esther vertrok kort voor de feestdagen naar haar oude huis om te kijken of ze Bertie en de boerderij zou missen maar dat bleek niet zo te zijn. "Daarom hebben we deze week de knoop doorgehakt en besloten zonder elkaar verder te gaan", zegt Esther.

De relatie tussen Bertie en Esther liep kort na afloop van Boer zoekt vrouw ook al spaak, toen vanwege de gekte rond het programma. Daarna vonden ze elkaar weer. In mei vorig jaar gingen de twee samenwonen.