×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bertie en Jayjay weggestuurd door politie

22.09.2017 -

Boerin Bertie en presentator JayJay Boske, die in de nacht van donderdag op vrijdag kampeerden voor de deur van AFAS Live in Amsterdam, zijn vrijdagochtend vroeg door de politie weggestuurd. De twee mochten er niet zonder toestemming overnachten.


'Je schijnt daar toch uiteindelijk wel een soort van vergunning voor nodig te hebben', zei Bertie in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10, die vond dat ze het desondanks toch lang hadden volgehouden. Toen agenten echter aan de deur stonden waren ze snel weg. 'Ik ben dus inmiddels weer thuis. Ze waren toch niet echt amused dat we daar stonden met ons tentje'.

De oud-deelnemers van Expeditie Robinson kampeerden op de stoep van de concerthal om aandacht te vragen voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring volgende maand. De twee hoopten zo extra stemmen te vergaren voor het survivalprogramma, dat momenteel op een longlist staat. Het gala vindt plaats in AFAS Live.