×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boer Tom wordt vader

Boer Tom wordt vader
28.12.2018 -

Tulpenkweker, tv-tuinman en Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Tom kan zijn geluk niet op, hij wordt voor het eerst vader. Zijn vriendin Marieke is in juni uitgerekend.


Tom vertelt aan RTL Boulevard dat ze hartstikke gelukkig zijn. 'Het is heel erg leuk om te zien dat Marieke al een klein buikje krijgt. Ze heeft ook al wat lichte zwangerschapsperikeltjes.'

In 2014 deed Tom mee aan het programma Boer Zoekt Vrouw en kreeg toen zo'n 1800 brieven. Hij koos voor kapster Rimke, maar die relatie liep al snel op de klippen. Tom ontmoette basisschoollerares Marieke een paar jaar geleden tijdens een evenement in Schagen.

De 36-jarige vader in spe is nog steeds op de buis, voor het RTL-programma Eigen Huis & Tuin maakt Tom de mooiste tuinen. Hij is de opvolger van tuinman Lodewijk Hoekstra.