Boer Jos

Boer Jos in de wolken met fantastisch babynieuws!

Boer Jos, bekend van Boer Zoekt Vrouw, heeft geweldig babynieuws! Hij is namelijk voor de eerste keer opa geworden van een kleinzoon. Bovendien verwacht hij zeer binnenkort nóg een kleinkind.

‘Mijn twee dochters Jantine (30) en Daphne (28) raakten bijna tegelijk zwanger. Onvoorstelbaar toch?’, laat boer Jos aan De Telegraaf weten. Zijn dochter Daphne is volgens Shownieuws als eerst bevallen. Het kindje heet Bowie. ‘Ik ben heel blij met de geboorte van mijn kleinkind’, aldus Jos. Zijn andere dochter, Jantine, kan ook ieder moment bevallen. Een leuke, maar ook erg spannende periode dus voor de boer!

De boer leeft momenteel op een wolk en wil zijn kleinkind uiteraard de hele dag knuffelen. Toch moet hij vanwege het coronavirus erg voorzichtig zijn. ‘We houden nu behoorlijk veel afstand zodat mijn dochters geen gevaar lopen. Natuurlijk heb ik Bowie al even mogen bewonderen in mijn armen. Het liefst wil ik mijn kleinzoon iedere dag vasthouden, maar dat gaat even niet. We moeten ons aan de regels houden’, vertelt hij aan De Telegraaf.

Boer Zoekt Vrouw

In 2009 deed boer Jos mee aan het programma Boer Zoekt Vrouw nadat zijn twee dochters hem hadden opgegeven. Hij ontving maar liefst 831 brieven, maar één sprong er erg uit: die van Dycke. De twee zijn nog altijd erg gelukkig met elkaar!

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Samantha de Jong in kritieke toestand in ziekenhuis na ernstig auto-ongeluk
André Hazes onthult: ‘Dít gebeurde er écht in wc-hokje op Curaçao’
Opnieuw flinke tegenslag voor Patricia Paay

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen