×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boer Jan trouwt met Rianne én krijgt zoontje

31.07.2017 -

De Texelse schapenboer Jan van Boer Zoekt Vrouw trouwt dit najaar met zijn vriendin Rianne. Ze leerden elkaar kennen tijdens de opnames in 2015. Het stel is ook in verwachting van een kindje.


Sinds hun deelname aan Boer Zoekt Vrouw in 2013 zijn Jan en Rianne dolgelukkig. Sinds twee jaar wonen ze samen en in mei vertelde het stel dat ze een kindje verwachten. Nu is bekend gemaakt dat de twee nog dit najaar zullen trouwen.

Dat betekent dat Rianne hoogzwanger is op het moment van het jawoord. Rianne: 'Ik heb een ivoorkleurige zwangerschapsjurk gekocht. Trouwjurken hebben vaak zo’n korset, maar deze jurk is stretch, dus dat sluit mooi aan op mijn buik.' Boer Jan 'heeft nog niets uitgezocht want hij is as usual best wel laat, haha! Maar ik verwacht niet dat hij in pak gaat, want een jasje past niet bij hem. Misschien iets met bretels en een leuke blouse, dat ziet er toch hartstikke vlot uit?' vindt Rianne.

Ook onthult het paar dat ze een jongetje zullen krijgen. Praktisch zijn ze wel: 'De babykamer wordt niet blauw maar bruin met mintgroen, want mochten we de volgende keer een meisje krijgen, kun je alles weer gaan aanpassen,' zegt Rianne.