Boer Frans eindelijk verliefd

Boer Frans uit de 3de serie Boer Zoekt Vrouw heeft zijn vrouw gevonden! Hij is smoorverliefd op Inge.

Boer Frans was de populairste boer van de 3de serie Boer Zoekt Vrouw, maar eindigde toch als vrijgezel. Inmiddels heeft dejonge Twent op eigen kracht een vrouw gevonden.

“Alles loopt lekker, het gaat goed”, vertelt hij. “Met Inge is het heelsnel gegaan. Ik kwam haar ergens tegen en het klikte. Ze woonde hier in debuurt en kende mij natuurlijk van Boer Zoekt Vrouw. Haar ouders hebben eenboerderij, maar zelf zit ze in de wegenbouw. Ze werkt niet op asfaltmachines,maar ze maakte de wegomleidingen. Als ik ergens in de file sta en zo’n bord ziestaan, denk ik altijd extra aan haar. We wonen nu echt samen in mijn huis naasthet boerenbedrijf.”

Vader Frans Senior is helemaal gelukkig met de keuze van zijn zoon. “Ikzou het leuk vinden als hij ging trouwen. Dan maken we er een leuk feest vanhier op de boerderij, net als toen mijn dochters gingen trouwen.”

Frans kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Hij vindtdat de makers de boeren niet helemaal realistisch neerzetten. “Er wordt 50 uurgefilmd en voor de uitzending wordt dat teruggebracht naar een uurtje. Dan kunje als programmamaker iemand net zo plaatsen als je zelf wilt.”

Maar hij heeft er ook goede kennissen aan over gehouden. “Met sommige boeren heb ik nog steeds contact. Ik ben bij Henk geweest, bij Agnes en bij Gerard en dat was erg gezellig, uiteraard zonder tv-camera. Heel af en toe heb ik nog contact met de dames, maar dat is dan meer bij toeval.”