×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boek Monique Westenberg in top 10 bestsellers

Boek Monique Westenberg in top 10 bestsellers
13.03.2019 -

Het prentenboek Dunya van Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, heeft in de eerste week na de release meteen een plek in de top tien van de Bestseller 60 bemachtigd. Het boek over haar overleden hond staat op plek negen van de lijst van Stichting CPNB.


In het boek legt Monique aan kinderen uit wat er gebeurt als er een huisdier overlijdt. Aan de hand van vrolijke tekeningen wordt het levensverhaal van pitbull Dunya, die vorig jaar op 14-jarige leeftijd overleed, verteld.

Otmars Zonen van auteur Peter Buwalda komt als nieuwkomer meteen binnen op de eerste plaats. De nummer 1 van vorige week, Lucinda Riley, zakt daardoor een plaatsje. Ook de nummer drie in de lijst is nieuw, daar staat deze week Rachel Renée Russell met Dagboek van een muts 13. Partystress!.