×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bobby: ‘Krissy was een engel’

27.07.2015 -

Bobby Brown kan nog niet geloven dat zijn dochter Bobbi Kristina is overleden. "Krissy is en was een engel", laat hij in een verklaring weten.


"Ik voel bijna niks op dit moment. Mijn familie en ik zullen een manier moeten vinden om met dit verlies te leven", aldus Brown. "We willen iedereen bedanken voor hun gebeden en hun gedachten."

E! News meldt dat er nog geen concrete plannen voor een afscheidsdienst bekend zijn gemaakt. De advocaat van Bobby liet eerder op de dag weten dat de 22-jarige dochter van Whitney Houston is overleden. "Krissy heeft maanden voor haar leven gevochten. Uiteindelijk is ze toch bezweken aan haar verwondingen."

Bobbi Kristina werd op 31 januari bewusteloos in haar badkuip gevonden, bijna drie jaar nadat haar moeder op dezelfde wijze in een hotelkamer werd aangetroffen. Bobbi lag hierna in een ziekenhuis in coma en werd in juni overgeplaatst naar een hospice.