Bobby Brown herdenkt Bobbi Kristina

Een jaar na de dood van Bobbi Kristina Brown, postte haar vader Bobby Brown dinsdag een foto op Instagram om zijn dochter te herdenken. Daarop kijkt een van Bobby's jongste kinderen naar een schilderij van de zanger en 'Krissy', die een jaar geleden overleed na een coma van vijf maanden. De zanger voegde geen tekst toe aan de foto.

Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van Bobby en Whitney Houston werd eind januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in het bad in haar huis. De omstandigheden deden veel fans van haar moeder denken aan Whitney's dood drie jaar eerder: de zangeres werd toen levenloos gevonden in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

De familie van Bobbi Kristina beschuldigt haar vriend Nick Gordon nog altijd van betrokkenheid bij haar dood en heeft een rechtszaak tegen hem lopen. Nick zou haar na een handgemeen bewusteloos in het bad hebben gelegd. Ook verdenkt de familie hem ervan dat hij geld van Bobbi Kristina's bankrekening heeft gehaald toen zij in coma lag. Nick ontkent alle beschuldigingen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen