×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bobby Brown herdenkt Bobbi Kristina

Bobby Brown herdenkt Bobbi Kristina
27.07.2016 -

Een jaar na de dood van Bobbi Kristina Brown, postte haar vader Bobby Brown dinsdag een foto op Instagram om zijn dochter te herdenken. Daarop kijkt een van Bobby's jongste kinderen naar een schilderij van de zanger en 'Krissy', die een jaar geleden overleed na een coma van vijf maanden. De zanger voegde geen tekst toe aan de foto.


Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van Bobby en Whitney Houston werd eind januari vorig jaar bewusteloos aangetroffen in het bad in haar huis. De omstandigheden deden veel fans van haar moeder denken aan Whitney's dood drie jaar eerder: de zangeres werd toen levenloos gevonden in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

De familie van Bobbi Kristina beschuldigt haar vriend Nick Gordon nog altijd van betrokkenheid bij haar dood en heeft een rechtszaak tegen hem lopen. Nick zou haar na een handgemeen bewusteloos in het bad hebben gelegd. Ook verdenkt de familie hem ervan dat hij geld van Bobbi Kristina's bankrekening heeft gehaald toen zij in coma lag. Nick ontkent alle beschuldigingen.