‘Bobbi Kristina wilde afkicken’

Twee weken voor haar dood deed Bobbi Kristina Brown nog een poging van haar drugsverslaving af te komen. 'Krissy', haar vriendje Nick Gordon en hun huisgenoot Max Lomas besloten dat ze met drugs wilden stoppen en een gezonder leven gingen leiden. De poging duurde niet lang.

Max vertelt over de laatste weken van Bobbi Kristina's leven in People. Net als Nick, werd ook Max in huis genomen door haar moeder Whitney Houston. Hij was op dat moment het vriendje van Bobbi Kristina. Die verbrak de relatie toen Max celstraf kreeg. Hij zat in de gevangenis toen Whitney stierf, maar trok bij Nick en Bobbi Kristina in toen hij vrijkwam.

Volgens Max waren de huisgenoten alledrie zwaar aan de drugs. Hij noemt de relatie tussen Nick en Bobbi Kristina bipolair. "Ze hadden extreme hoogtepunten en extreme dieptepunten. Er waren altijd heftige ruzies, voornamelijk ingegeven door jaloezie."

De poging van de drie om af te kicken en een gezondere levenstijl aan te nemen leidde tot een gezamenlijk bezoek aan de sportschool. "Maar het werkte niet", vertelt Max. "We gingen alledrie weer gebruiken."

De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown werd op 31 januari 2015 levenloos aangetroffen in de badkuip, bijna drie jaar nadat hetzelfde was gebeurd met haar moeder. De 22-jarige Bobbi Kristina ontwaakte nooit meer uit haar coma en overleed een half jaar later.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen