’Bobbi Kristina ademt zelfstandig’

Bobbi Kristina ligt niet langer aan de beademing. Dat schreef haar tante Tina Brown eerder op Facebook. Andere familieleden hebben dat vrij snel daarna echter weer tegengesproken, maar nu blijkt dat niet te kloppen, Bobbi ademt wel degelijk zelfstandig.

Afgelopen weekend zei Bobbi Kristina's vader Bobby Brown tijdens een concert dat zijn dochter 'wakker is' en naar hem 'kijkt'. Het was niet helemaal duidelijk wat hij hiermee bedoelde, maar tante Tina leek vervolgens opheldering te geven.
''Bobbi is wakker geworden en ze ligt niet langer aan de beademing!!!! God is goed!!! Bedankt voor jullie gebeden. Het is nog steeds een lopend proces, maar het komt goed met haar'', aldus Tina.

Andere familieleden lieten echter geen idee te hebben waar Bobby en Tina die informatie vandaan haalden. Ze vertelde dat Bobbi's toestand onveranderd was sinds ze naar een privékliniek was overgebracht.'' Maar dat blijkt nu toch weer niet te kloppen, zo geven ze zelf toe. Ze zijn echter nog wel voorzichtig, aangezien de beademingsbuis nog altijd op z'n plaats zit.