Bobbi Eden waarschuwt Dinand

Eerder kregen Bobbi Eden en Dinand Woesthoff het met elkaar aan de stok over een billboard langs de snelweg waarop de pornobabe redelijk schaars gekleed te zien was. Ze waarschuwt Dinand nu daarom maar even in verband met nieuwe billboards.

Was het in april Bobbi Eden die in volle gllorie op een billboard langs de snelweg te zien was, ditmaal gaat het om Kelly van der Veer. Dinand Woesthoff maakte zich het afgelopen voorjaar nogal boos over de borden: "Bobbi Eden in volle glorie. Wie gaat dat uitleggen aan alle kleine kinderen? Is dat waar we naartoe gaan? Dus met Woezel en Pip moeten wij op onze tenen lopen om aan de eisen van Reclame Code Commissie voor jonge kinderen te voldoen. Maar webcamseks is klaarblijkelijk geen probleem? Wie legt het even uit?"
Dinand diende een klacht en werd in het gelijk gesteld. De borden moesten verdwijnen. Nu zijn ze echter toch weer terug, ditmaal dus met Kelly. "Beste ‪Dinand,‬ zou je zo vriendelijk willen zijn om de komende twee weken niet langs de A4, A5, A12 & N9 te rijden? ;)" laat Bobbi daarom via Twitter aan Dinand weten.


 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen