×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bobbi Eden denkt na over tweede kindje: ‘Dan moeten we opschieten’

Bobbi Eden denkt na over tweede kindje: ‘Dan moeten we opschieten’
25.03.2020 -

In 2016 werd Bobbi Eden voor het eerst moeder. Omdat de bevalling van Brandon loodzwaar was nam ze zichzelf voor om nóóit aan een tweede kind te beginnen. Toch lijkt ze daar nu niet meer zo zeker van te zijn...


Bobbi Eden is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het TLC-programma ‘Bevallen met Bobbi’. Door het programma gaat ze zelf ook nadenken over haar eigen leventje en zelfs over een tweede kindje. ‘We hebben al een gezonde jongen, een prachtig kind. Brandon is de liefde van ons leven. Soms moet je ook blij zijn met wat je hebt’, vertelt ze in Grazia.

Veel kinderen

Toch sluit ze een tweede kindje niet uit. ‘Zeg nooit ‘nooit’ maar ik ben inmiddels ook al 40, dus dan zouden we wel snel aan de bak moeten. Als we tien, vijftien jaar jonger waren geweest, hadden we heel veel kinderen gewild. Het is het mooiste wat er is, maar brengt ook een bak verantwoordelijkheden met zich mee. Het hoeft niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn’, laat ze weten.

Gedoe

Ondanks haar wens van een groot gezin, moet ze momenteel niet denken aan de zorgen die een kind met zich meebrengt. ‘Hoe leuk ook, ik ben niet vergeten wat voor gedoe het ook allemaal weer is. Dat gesleep met spullen voor een compleet weeshuis als je de deur uitgaat. Slapeloze nachten, kolven omdat je borsten exploderen. Daar moet ik nu even niet aan denken.’

Lees ook:

Dochtertje Jim en Bettina voor het eerst duidelijk te zien op foto

ZIEN: Andy en Melisa kopen landgoed

Oprah Winfrey woont na ruim 30 jaar gescheiden van haar man