×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bobbi Eden brengt haar tweede haakboek op de markt

20.09.2018 -

Bobbi Eden komt met haar tweede boek over haken. In Haken @home laat de voormalig pornoster zien hoe je de mooiste haakwerkjes maakt voor je interieur, zoals kussens, manden, knuffels en kleden.


'Ik vond het heel erg leuk om al die kleine schattige ukkepukkies te maken die je in mijn eerste boek ziet, maar ik ben gegroeid. Ik vind het ook leuk om andere dingen te maken en dat geldt denk ik voor meer mensen. Niet iedereen wil alleen maar kleine beestjes haken', aldus Bobbi over het idee achter haar tweede boek.

De eerste druk van haar vorige handwerkboek ‘Iedereen kan haken’ was al uitverkocht voor het officieel verscheen, waarop een tweede druk volgende. Ook haar nieuwe boek presenteert Bobbi weer op de beurs KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht.