×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bob Saget getrouwd met 23 jaar jongere vriendin

Bob Saget getrouwd met 23 jaar jongere vriendin
30.10.2018 -

Bob Saget is weer een getrouwd man. De 62-jarige acteur en komiek stapte in Santa Monica, Californië in het huwelijksbootje met zijn 23 jaar jongere vriendin Kelly Rizzo. Via Instagram deelde Bob dinsdag een trouwfoto.


'Oké, we zijn gegaan en hebben het gedaan', schreef Bob bij het kiekje. 'We zijn verdomd gelukkig.'

Ook Kelly deelde een foto van haar trouwdag. 'Bob en ik hebben ons voor Halloween verkleed als bruid en bruidegom', grapte ze op Instagram. 'Maar serieus, de beste dag van m'n leven.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okay, so we went and did it. And damn are we happy. Bride: @eattravelrock Photographer: @NicoleGoddard

Een bericht gedeeld door Bob (@bobsaget) op

Bob maakte in november bekend weer trouwplannen te hebben. De acteur en komiek, vooral bekend van zijn rol als Danny Tanner in de sitcoms Full House en Fuller House, was eerder getrouwd met Sherri Kramer. In 1997 gingen de twee na een huwelijk van vijftien jaar uit elkaar.