Bob Geldof nu pas getrouwd

Live Aid-organisator Bob Geldof (63) is zaterdag in het huwelijk getreden met de Franse actrice Jeanne Marine (49). Eerder werd gedacht dat de twee al in april zouden zijn getrouwd, maar volgens Mirror is het pas dit weekend voltrokken.

De tortelduifjes maakten er geen grootse bruiloft van in het Franse Nice, na het tekenen van 'het papierwerk' hielden ze een bescheiden, intiem feestje. Onder anderen Bobs dochters Fifi en Pixie en Sarah Ferguson waren aanwezig.

"In Frankrijk kent een formele trouwerij normaal gesproken twee delen en dit was de belangrijkste. Het was best een intieme aangelegenheid. Bob doet niet zo mee aan al die bekendheden uitnodigen. Hij wil gewoon dichtbij zijn beste vrienden en familie zijn", aldus een bron.

De ingewijde vervolgt: "Het was een geweldig feest en niemand had het meer naar de zin dan Bob en Jeanne. Het is geweldig om de glimlach terug op het gezicht van Bob te zien, na de laatste paar zware jaren." Het huwelijk volgt achttien maanden nadat zijn dochter Peaches overleed aan een overdosis heroïne.