Bob Geldof bewijst dochter laatste eer

Sir Bob Geldof bewijst zijn dochter Peaches maandag een laatste eer tijdens haar uitvaart in de kerk waar ze eerder trouwde met Tom Cohen. In de St Mary Magdalene & St Lawrence Church in Kent werd in 2000 ook al afscheid genomen van Peaches' moeder Paula Yates, meldt BBC News. Zij kwam toen om door een overdosis drugs.

De uitvaart vindt maandag in besloten kring plaats, zo liet de familie Geldof weten. Daily Star meldde eerder dat Peaches gecremeerd zal worden en dat haar as vervolgens uitgestrooid wordt op dezelfde plek als die van haar moeder, op Davington Priory, waar Bob woont.

De 25-jarige presentatrice en socialite overleed twee weken geleden in haar huis bij Wrotham. Uit onderzoeksresultaten zal nog moeten blijken waaraan ze precies gestorven is. De politie spreekt van een 'niet-verdachte, onverwachte dood'.

Peaches liet twee zoontjes van bijna twee jaar en elf maanden achter. Zanger en filantroop Bob beschreef zijn dochter als de 'wildste, grappigste, slimste en gekste van ons allemaal'.