×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers zetten hun vader in het zonnetje

BN’ers zetten hun vader in het zonnetje
16.06.2019 -

De bekende Nederlanders zetten ter ere van Vaderdag hun vader en de vaders van hun kinderen in het zonnetje. Op Instagram duiken er verschillende kiekjes van vroeger op, maar ook foto's van de gekregen creaties van de kinderen.


Paul de Leeuw samen met zijn vader.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Papa papapapapaaaa pap pappa! ❤️❤️

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

Freek Vonk deelt een kiekje uit de oude doos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jaaaaaaa fijne vaderdag pa!! (Of zoals ik hem altijd noem: gabber!!) ❤️ #vaderdag #niksveranderd

Een bericht gedeeld door Dr. Freek Vonk (@freekvonk) op

Lieke van Lexmond zet haar man en de vader van haar kinderen in het zonnetje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vaders…. ben zelf gezegend met de allerliefste, sterkste, meest geweldige die je je bedenken kunt. De sterkste fundering, de grootste rots, nog altijd in alles altijd bij me. Bas, mijn grote liefde, de vader van onze kinderen, jij! Zo belangrijk voor onze mannetjes, hun grote voorbeeld. Jij laat ze ‘door te doen’, zien hoe het zou kunnen. Met zoveel geduld, humor, kracht en zachtheid. Ik wens alle vaders die liefdevol voor hun kinderen zorgen, een geweldige dag. Besef dat je een verschil kunt maken, iedere dag, dat je kleintjes naar jou kijken als voorbeeld. Woorden hebben weinig zin als daden niet aansluiten. Jullie zijn intens belangrijk in het laten zien en voelen te mogen zijn wie je bent/wil zijn, dat kwetsbaarheid het krachtigste goed is en huilen daarbij hoort. Een man die durft te spreken, te uiten, te delen en dus intens te leven, als we dat allemaal zouden doen, zou er minder opgekropte energie zijn en alles nog harmonischer. Ik zou zelf geen leven zonder vader kunnen voorstellen en ben iedere dag dankbaar voor de mooie vaders om me heen, mijn broer, schoonbroer, opa’s (nonno, opa, opi), jullie zitten in mijn hart, voor altijd! ❤️🎯#vaderdag

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Bibi Breijman plaatste ‘namens Teddy’ een bericht op Instagram.

Nicolette van Dam deelt een foto van vroeger.

Jan Smit kreeg allemaal zelfgemaakte cadeautjes van zijn kids.

Wolter Kroes kreeg een mooi cadeau van zijn zoontje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meer heb ik niet nodig … 😍😍 Voor alle vaders een fijne Vaderdag!

Een bericht gedeeld door wolter Kroes (@wolter_kroes) op