×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers staan stil bij overlijden Hans Vermeulen

10.11.2017 -

Hans Vermeulen overleed gisteren plotseling op 70-jarige leeftijd. Bekend en onbekend Nederland staat vandaag stil bij het verliezen van deze grootheid.


'Nog steeds trots dat we ooit True Love That's A Wonder voor jou mochten spelen op het harpen-gala. En dat je dat mooi vond', schrijft Ilse de Lange vandaag op haar Instagram. 

Ook Henny Huisman staat geëmotioneerd stil bij het overlijden van zijn goede vriend: 'De producer/muzikant/fantastische zanger en vriend die zei: 'Jij moet achter de drums weg en naar voren op het toneel!'. Ik zit er even helemaal doorheen… Dag Hans, RIP, wat een klap!' 

'Rest In Peace Hans Vermeulen…', schrijven Danny de Munk en Marga Bult bij een video van één van zijn meest bekende hits; The Eyes Of Jenny.