×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers staan stil bij overlijden Guusje Nederhorst

29.01.2018 -

Het is een verdrietige dag vandaag. Guusje Nederhorst overleed precies 14 jaar geleden aan de gevolgen van borstkanker. En dat zes dagen voor haar 35e verjaardag. Menig BN'er staat vandaag stil bij Guusje.


'Ik mis je nog steeds. Voor altijd in mijn hart', schrijft Tanja Jess bij een foto van de twee samen.

 

Still missing you#foreverinmyheart

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess) op

'Heb een fantastische dag, waar je ook bent. Geef het alles wat je hebt, wij houden er sowieso van', schrijft ex-man Dinand Woesthoff bij een spirituele foto van de maan. 

 

 

Have a great day where ever you are. Give it your best. We’ll all love it.

Een bericht dat is gedeeld door @ dinand_woesthoff op

 

Ook de nieuwe vrouw van Dinand staat stil bij het overlijden van Guusje: 'Voor altijd in ons hart, gedachte en glimlach. We houden van je'. 

 

Forever in our hearts, minds and smiles #guusje #dreamer #weloveyou

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff_dromenjager) op

Op de overlijdensdag van Guusje begint traditiegetrouw de Week Van Het Vergeten Kind waarbij kinderen die het niet makkelijk hebben een hart onder de riem gestoken wordt. Dat was jaren geleden het initiatief van Dinand en Guusje samen.

Johnny de Mol staat aan de hand van dit initiatief stil bij het overlijden van Guusje: 'Lieve Guus! Je stichting Het Vergeten Kind gaat goed en ik ben een trotse ambassadeur! We missen je'.