×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers krijgen lintje

BN’ers krijgen lintje
25.04.2014 -

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse lintjesregen. 3155 Nederlanders kregen vanmorgen een koninklijke onderscheiding. Ook werd er bij enkele bekende Nederlanders een lintje opgespeld.


Tijdens de jaarlijkse lintjesregen kreeg Janine van den Ende een hoge onderscheiding. Ze werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Pianist Laurens van Rooyen kreeg een zeer bijzondere onderscheiding, namelijk Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Daarnaast kregen danseres Penny de Jager, hondenkenner Martin Gaus, acteur Paul Haenen en Harry Klooster de onderscheiding Ridder in de orde van Oranje-Nassau opgespeld. Alle gedecoreerden in hun eigen woonplaats uit handen van de burgemeester hun onderscheiding.  

Martin Gaus