×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers in de race voor Beste Idee Van Nederland

BN’ers in de race voor Beste Idee Van Nederland
27.11.2015 -

Verschillende bekende Nederlanders zijn aan de slag gegaan met de uitvindingen die dit jaar in de race zijn voor de titel Het Beste Idee Van Nederland. Met de acht uitvindingen die het tot de finale schopten zijn promotiefilmpjes gemaakt. Daarin zijn de BN’ers te zien.


Dat maakte SBS vrijdag bekend.

Monique Smit schittert in de video bij de Belly Fit, zwangerschapskleding die het gewicht verplaatst naar de schouders. Het zusje van Jan Smit, dat in augustus een zoontje kreeg, heeft voor het filmpje een bijzondere baby. Kees Tol voorzag het kind van een stem.

Ook Patty Brard ging voor Het Beste Idee Van Nederland aan de slag met een uitvinding. Zij demonstreert de Makkeliek, een opklapbare emmerkar op werkhoogte voor het schoonmaken. Tv-kok Sandra Ysbrandy geeft uitleg over het Keuken Plus Kastje, een ruimtebesparend verticaal kastje voor het opbergen van kruiden.

De ontknoping van Het Beste Idee Van Nederland is zaterdag vanaf 20.30 uur te zien bij SBS6. De winnaar krijgt 10.000 euro en zijn of haar idee wordt in productie genomen.