BN’ers in de race voor Beste Idee Van Nederland

Verschillende bekende Nederlanders zijn aan de slag gegaan met de uitvindingen die dit jaar in de race zijn voor de titel Het Beste Idee Van Nederland. Met de acht uitvindingen die het tot de finale schopten zijn promotiefilmpjes gemaakt. Daarin zijn de BN’ers te zien.

Dat maakte SBS vrijdag bekend.

Monique Smit schittert in de video bij de Belly Fit, zwangerschapskleding die het gewicht verplaatst naar de schouders. Het zusje van Jan Smit, dat in augustus een zoontje kreeg, heeft voor het filmpje een bijzondere baby. Kees Tol voorzag het kind van een stem.

Ook Patty Brard ging voor Het Beste Idee Van Nederland aan de slag met een uitvinding. Zij demonstreert de Makkeliek, een opklapbare emmerkar op werkhoogte voor het schoonmaken. Tv-kok Sandra Ysbrandy geeft uitleg over het Keuken Plus Kastje, een ruimtebesparend verticaal kastje voor het opbergen van kruiden.

De ontknoping van Het Beste Idee Van Nederland is zaterdag vanaf 20.30 uur te zien bij SBS6. De winnaar krijgt 10.000 euro en zijn of haar idee wordt in productie genomen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen