×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers in actie voor slachtoffers Nepal

29.04.2015 -

Isa Hoes, Typhoon, Dolf Jansen, 3Js, Humberto Tan en Bridget Maasland roepen Nederland op geld te storten op Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. De sterren zijn vanaf donderdag te zien in tv-spotjes van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO).


Na de ramp in het Aziatische land openden de Nederlandse hulporganisaties maandagavond hun gezamenlijke rekeningnummer voor de slachtoffers. Na een dag was al bijna 580.000 euro opgehaald. De actie wordt vanaf donderdag geïntensiveerd met spotjes op tv en vrijdag wordt een nationale actiedag gehouden. De SHO overlegt woensdag met de omroepen en zenders over de precieze invulling van die dag.
Nepal werd in het weekeinde getroffen door een zeer zware aardbeving. Duizenden mensen zijn omgekomen, veel huizen en gebouwen zijn verwoest. De actie van SHO is bedoeld om geld in te zamelen voor noodhulp en wederopbouw.