×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers drijven spot met nieuwe First Lady Melania Trump

9.11.2016 -

De BN'ers lijken niet echt gecharmeerd van de nieuwe president Donald Trump, maar ook Melania moet het nu ontgelden. Er worden gewaagde plaatjes van de presidentsvrouw geplaatst uit haar modellentijd.


Melania heeft nogal wat gedrufde kiekjes geschoten in de tijd dat ze model was. De van oorsprong Sloveense Melania verhuisde op haar 26ste naar New York, in 1996. Toen was ze al model en laat het duidelijk zijn dat Melania niet terugdeinst voor wat intieme foto's.

Fred van Leer pakte een foto waarbij haar borsten bijna vol te zien zijn in een shirt met wel heel diep decolleté. 'Meet the first lady… classy hoor', schreef hij erbij. Ook Patrick Martens kon het niet laten en plaatste een beroemde foto van Melania in de zilveren bikini. 'En dan hebben we dit pareltje ook nog', tikte hij. Beide foto's zijn ook te zien in onderstaande video, met nog meer foto's van Melania die stof hebben doen opwaaien in Amerika.