×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers betuigen liefde aan Marco en Leontine Borsato

BN’ers betuigen liefde aan Marco en Leontine Borsato
5.02.2020 -

Bekend Nederland reageert massaal op de breuk tussen Marco en Leontine Borsato. Op sociale media tonen vele BN'ers hun medeleven en steken ze de twee een hart onder de riem.


Op Facebook liet de zanger weten dat ze ‘met pijn in onze harten’ besloten hebben om uit elkaar te gaan. Leontine deelde dezelfde tekst even later ook via Instagram. Beide berichten leverden vele reacties op. Onder meer Connie Breukhoven, Leco van Zadelhoff, Humberto Tan, Quinty Trustfull, Ali B en Danny de Munk laten een hartje achter onder de post. Ook sterren als Roxeanne Hazes, Jeroen van Koningsbrugge, Jamai Loman, Rico Verhoeven en Romy Monteiro laten weten mee te leven met de twee.

‘Alleen maar liefde voor jullie’, schrijft Rossana Kluivert. Olcay Gulsen reageert op haar beurt met: ‘Heel veel liefde voor jullie als gezin.’ Ook Maik de Boer stuurt ‘niets dan liefde’. Jan de Hoop moet nog even bijkomen van het nieuws. ‘Ik moet even in de stabiele zijligging’, laat hij weten op Twitter.

Lees ook:

Autsj: Het regent annuleringen bij de familie Meiland

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’

ZIEN: Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zetten huis te koop