×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blue & Lonesome is het nieuwe album van Rolling Stones

6.10.2016 -

De Rolling Stones brengen een nieuw album uit. Blue & Lonesome verschijnt op 2 december. Het lag vijf decennia in de week en het kostte drie dagen om het op te nemen, laat de groep donderdag op zijn website weten.


Blue & Lonesome is het eerste studioalbum in tien jaar. Het werd opgenomen in de British Grove Studios in Londen en reikt volgens de band terug naar zijn wortels en passie: de bluesmuziek. De blues zijn altijd het hart en de ziel van de Rolling Stones geweest, staat op de website.

Het album is geproduceerd door Don Was en The Glimmer Twins (Mick Jagger en Keith Richards). De nummers moesten spontaan klinken en zijn in de studio live opgenomen. De Stones kregen muzikale hulp van Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (keyboards), Matt Clifford (keyboards) en Eric Clapton, die toevallig in dezelfde studio een album opnam.