×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bloemenzee bij ster Aretha Franklin op Walk of Fame

Bloemenzee bij ster Aretha Franklin op Walk of Fame
17.08.2018 -

De ster van Aretha Franklin op de Walk of Fame in Hollywood is bedolven onder bloemen voor de donderdag overleden zangeres.


Naast bloemen legden fans foto's, kaarsjes en kaarten neer bij de ster en bracht een bewonderaar een kroon mee voor de Queen of Soul. Anderen lieten bordjes achter met de songteksten van haar nummers, zoals Forever And Ever, You'll Stay In My Heart en I Say A Little Prayer For You uit het gelijknamige nummer. Uiteraard ontbrak ook de uitdrukking R.E.S.P.E.C.T. niet. Bij het tijdelijke monument werd ook geregeld gezongen door fans.

Aretha kreeg de ster, die recht tegenover het beroemde Chinese Theater ligt, tijdens een ceremonie in 1979. Ze overleed donderdag op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker.