Placeholder

Blake Shelton lekt telefoonnummer Adam Levine

Blake Shelton en Adam Levine maken er een sport van om elkaar in de zeik te nemen tijdens de opnames van The Voice. Shelton is nu misschien een stapje te ver gegaan, want hij heeft het 06-nummer van zijn collega tijdens de show de wereld in gestuurd via Twitter. Het is niet de eerste keer dat een ster het nummer van een collega via de media verspreidt. Gordon bracht eind vorige jaar nog het nummer van Connie Breukhoven in de openbaarheid.

"Ik heb net iets heel geks gevonden in mijn telefoon. Je persoonlijke 06-nummer", stuurde hij naar Adam tijdens de reclame. "Ik hoop dat ik niet zo stom ben om het te twitteren", vervolgde hij.

"Zal ik het goed doen. Wie wil het nummer van Adam Levine??", ging Shelton verder. In de volgende tweet laat de zanger het nummer van zijn collega weten. "Denken jullie dat ik een grapje maak? Bel het dan maar eens!." Levine liet via het sociale netwerk weten 'verbaasd te zijn over de domheid van Blake'. Ook liet hij tijdens de show weten dat hij dit niet leuk vond.