×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blake Lively is meer dan 27 kilo afgevallen

13.02.2018 -

Het kostte haar naar eigen zeggen 'bloed, zweet en tranen', maar 14 maanden na de geboorte van haar tweede dochtertje Ines is het Blake Lively gelukt om maar liefst 27,6 kilo af te vallen.


Ze bedankt hiervoor haar personal trainer bij de foto die ze op Instagram post: 'Het blijkt dus dat je niet 27 kilo kan afvallen door op Instagram te scrollen en je af te vragen waarom je er niet zo uit ziet als die modellen in bikini's. Dank je wel Don Saladino, dat je me een schop onder m'n kont gegeven hebt om weer in shape te komen. Tien maanden om aan te komen en veertien om af te vallen. Ik ben heel trots'.

De 30-jarige actrice is te zien in haar sportkleding en zit strakker dan ooit in haar vel. Hoewel ze tijdens de opnames van haar nieuwe film The Rhythm Section een handblessure opliep, weerhield dit haar er niet van om elke dag te sporten.