×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kindje

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kindje
3.05.2019 -

Blake Lively is zwanger van haar derde kind. De actrice verscheen donderdag met een al aardig gegroeide babybuik op de rode loper van de nieuwe film van echtgenoot Ryan Reynolds.


Blake en Ryan leerden elkaar kennen op de set van de film Green Lantern en stapten in 2012 in het huwelijksbootje. Het stel heeft al twee dochters; James van 4 en de tweejarige Inez.

Wanneer de baby precies verwacht wordt, hebben Ryan en Blake niet bekendgemaakt. Het is onwaarschijnlijk dat fans snel een foto van de kleine zullen zien. Het acteurskoppel houdt hun kinderen uit de spotlights en deelt geen beelden van hun kroost op social media. James en Inez hebben nog maar één keer met hun ouders geposeerd voor fotografen; toen Ryan eind 2016 een ster kreeg op de Walk of Fame, nam hij Blake en beide dochters mee naar de ceremonie.