Black Panther grote winnaar MTV Awards

Black Panther is de grote winnaar van de MTV Movie & TV Awards. De actiefilm over een Afrikaanse prins sleepte maandagavond (lokale tijd) vier prijzen in de wacht.

Black Panther werd uitgeroepen tot beste film, Michael B. Jordan ging naar huis met de prijs voor beste schurk. Hoofdrolspeler Chadwick Boseman kreeg ook nog eens twee MTV Awards voor zijn vertolking van de titelheld. Black Panther wist niet alle nominaties te verzilveren, zo ging de prijs voor beste team naar de vrienden die het opnemen tegen IT's horrorclown Pennywise. Ook de onderscheiding voor beste gevecht ging niet naar de Marvel-film. Die ging naar Gal Gadot, die het als Wonder Woman opnam tegen het Duitse leger.

De grote winnaar van de televisieprijzen was Stranger Things. De Netflix-serie sleepte ook vier awards in de wacht. Stranger Things, een science-fiction serie die zich afspeelt in de jaren tachtig, werd onder meer uitgeroepen tot beste serie.

Ook Lady Gaga werd onderscheiden. Zij kreeg de MTV Award voor beste muziekdocumentaire voor Gaga: Five Foot Two. Ook 's werelds beroemdste realityfamilie viel in de prijzen. Keeping Up With The Kardashians kreeg het beeldje voor beste realityserie.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen