×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Birgit Schuurman en Arne Toonen uit elkaar

Birgit Schuurman en Arne Toonen uit elkaar
21.02.2019 -

Birgit Schuurman en Arne Toonen gaan na ruim tien jaar huwelijk uit elkaar. Dat hebben zij donderdag via hun agenten bekendgemaakt.


‘We hebben samen besloten om niet meer als geliefden door het leven te gaan maar als goede vrienden en trotse, liefhebbende ouders van ons zoontje Chico’, melden Birgit en Arne in een korte verklaring. ‘Deze keuze is volledig in liefde en respect voor elkaar gemaakt en we gunnen elkaar alle geluk van de wereld.’

Schuurman en Toonen beklemtonen verder geen mededelingen over de breuk te doen. Het tweetal trouwde in juli 2008.

Birgit Schuurman had als actrice rollen in een aantal films van Toonen, zoals Dik Trom, Black Out en De Boskampi’s. Momenteel is zij bezig met de opnamen van Meisje Van Plezier 2 en is zij dit voorjaar te zien in de theatervoorstelling De Gevangenis Monologen 2. Toonen werkt momenteel aan Baantjer: Het Begin, de prequel op de succesvolle RTL-serie over inspecteur De Cock. Deze film is half april in de bioscopen te zien.