×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Binnenkijken: de villa van Patty Brard

Binnenkijken: de villa van Patty Brard
8.08.2017 -

Patty Brard gaat haar villa in Amstelveen toch niet van de hand doen. De 62-jarige presentatrice had samen met haar man Antoine besloten om het huis te koop te zetten, maar komt nu terug op die beslissing. In plaats daarvan wordt de woonruimte te huur gezet, meldt de website Bekende Buren.


De villa stond een tijdje te koop voor ruim 2,1 miljoen euro. Een huurder moet nu 11.950 euro per maand betalen om in het huis aan de Amstel te mogen wonen. De villa biedt 250 vierkante meter aan woonruimte en een buitenzwembad.

Patty en Antoine brengen de meeste tijd door op Ibiza. Daarom besloten ze om het huis in Amstelveen in de etalage te zetten. Zodra er een huurder is gevonden, gaat het stel op zoek naar een klein appartement in Amsterdam.