Billy terug in Utopia

Billy is donderdagmiddag teruggekeerd in Utopia, laat Talpa weten. De oud-inwoonster maakt niet definitief haar rentree, maar wil haar ex Ruud om vergeving vragen. Het is 21 maanden geleden dat Billy Utopia verliet.

Billy was een van de eerste bewoners van Utopia, maar vertrok in oktober 2014 nadat haar geliefde Ruud was weggestemd. Afgelopen jaar strandde de relatie van het tweetal en vertrok Billy met haar nieuwe vriend naar Sint-Maarten. "Ruud heeft niet goed gereageerd op mijn plotselinge vertrek. Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan", vertelt Billy nu.

De kunstenares kreeg spijt en is intussen terug in Nederland. Ruud woont weer in Utopia. Billy wil hem graag spreken en mocht daarom donderdag de poort door lopen. "Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje kunnen voortzetten", aldus Billy voordat het donderdag zover was. "Ik kan me voorstellen dat hij het ook wel heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera’s bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg."