×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Billy heeft geen trek in vervolg Utopia

2.05.2018 -

Billy Bakker moet er niet aan denken om deel uit te maken van de groep die het nieuwe Utopia moet opbouwen. 'Het wordt mij veel gevraagd of ik naar Utopia 2 ga maar daar zeg ik definitief 'nee' op', laat Billy weten. Ze werd gisteren geëlimineerd door de overige Utopianen en moest het programma verlaten.


'Ik heb een fantastische tijd gehad. Ik heb drie jaar in Utopia mogen zitten en het zou gewoon niet handig zijn om te doen', vervolgt Billy. 'Ik heb het cirkeltje rond en ik ga niet nog een keer beginnen. Ik heb andere prioriteiten inmiddels en dat zijn hele andere dingen. We gaan het normale leven weer oppakken'.

Billy was een van de eerste bewoners van Utopia. Ze arriveerde op oudejaarsdag 2013 op het terrein en vertrok in oktober 2014 nadat haar geliefde Ruud werd weggestemd. Billy maakte in de zomer van 2016 haar rentree.

Het huidige Utopia stopt. Na de finale op 1 juni wordt op een andere plek een doorstart gemaakt met aanvankelijk vijf bewoners.