Placeholder

Billie Lourd herdenkt overleden moeder Carrie Fisher

Billie Lourd heeft zondag de eerste Moederdag zonder haar moeder Carrie Fisher moeten vieren. De speciale dag ging niet aan de 24-jarige actrice voorbij zonder een ode te brengen aan de in december overleden Fisher.

Op Instagram plaatste Lourd een foto van haarzelf als klein meisje op schoot bij haar moeder in een trein. Onder de foto schreef de Scream Queens-actrice louter een hartje.

Billie Lourd is het enige kind van Star Wars-actrice Carrie Fisher, die in december op 60-jarige overleed aan een hartstilstand. De moeder van de Star Wars-actrice, en oma van Lourd, actrice Debbie Reynolds overleed een dag later aan een hersenbloeding. Zij werd 84 jaar oud. Beide actrices kregen in januari een gezamenlijke uitvaart waarbij veel Hollywoodsterren aanwezig waren.


Regelmatig plaatst Lourd een foto van haar moeder of oma om ze te herdenken. Vorige maand deelde ze een foto van oma Reynolds, die ze Abadaba noemde, op wat de 85e verjaardag van de actrice zou zijn geweest. Ook zoekt ze steun in de rouwverwerking bij haar vader en haar vriend, acteur Taylor Lautner.