×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Skarsgård wordt vader

22.07.2018 -

Bill Skarsgård en zijn vriendin Alida Morberg verwachten een kindje. De baby wordt nog deze zomer verwacht. Meer wil hij er niet over zeggen, want 'dat is privé', aldus de Zweedse acteur.


De 27-jarige Bill is momenteel te zien als Stellan in Mamma Mia! Here We Go Again. Eerder speelde hij in onder meer Hemlock Grove en de clown Pennywise in de remake van Stephen King's It. Zijn 33-jarige vriendin Alida is actrice en dochter van de Zweedse acteur en topkok Per Morberg. Zij is te zien in de Zweedse films Stockholm Stories en Beck – kamer 302.

De vader van Bill, acteur Stellan Skarsgård, is blij met het goede nieuws. 'Ik heb acht kinderen en een kleinkind en nu krijg ik er nog een. Dat voelt echt goed!', aldus de 67-jarige Stellan in Aftonbladet.