×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Paxton (61) overleden

26.02.2017 -

De Amerikaanse acteur Bill Paxton is op 61-jarige leeftijd overleden. Hij stierf zaterdag aan de gevolgen van complicaties van een operatie, zo laat de familie weten in een verklaring.


Bill Paxton speelde vier decennia lang talloze rollen, waaronder een bijrol in Titanic, maar was ook te zien in Aliens en Twister van de Nederlandse regisseur Jan de Bont. Paxton speelde in tientallen films en televisieseries. Hij werd onder andere voor enkele rollen genomineerd voor een Golden Globe en een Emmy.

Zijn laatste rol was voor de serie Training Day van de Amerikaanse zender CBS. Naast acteur was hij regisseur. Bill Paxton laat een echtgenote en twee kinderen na. ''We zijn diep bedroefd dat Bill Paxton is overleden als gevolg van complicaties van een operatie'', melden de nabestaanden. ''Bill had een passie voor kunst die iedereen kon voelen. Zijn warmte en onvermoeibare energie waren niet te ontkennen."