×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Murray was fans zat

13.02.2016 -

Bill Murray was het vrijdag even zat dat fans altijd maar foto's van hem maken. De acteur werd er zo pissig van dat hij de mobiele telefoons van de boosdoeners afpakte en weggooide.


Murray zat op het dakterras van een restaurant in Californië toen hij door de fans driftig op de gevoelige plaat werd vastgelegd. De eigenaar van de tent zei tegen TMZ dat ze slechts op een meter of drie afstand stonden. Murray werd daar zo boos om dat hij de telefoons afhandig maakte en vervolgens naar beneden smeet.

Toen de politie even later arriveerde was Murray hem gesmeerd. De acteur bood later echter aan om de schade te vergoeden. De telefooneigenaren zijn daarmee akkoord gegaan.