×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Cosby weer op de planken

23.01.2018 -

Voor het eerst sinds hij in opspraak raakte doordat tientallen vrouwen hem beschuldigen van seksueel misbruik, stond Bill Cosby maandagavond weer op het podium. Hij gaf een comedy-optreden in Philadelphia.


Een woordvoerder van de gevallen komiek maakte de voorstelling pas eerder maandag bekend. In een persbericht verklaarde Cosby's zegsman volgens Deadline dat de 80-jarige zijn fans trakteerde op een 'historisch optreden', een speciaal comedy-concert ter ere van de overleden jazzmuzikant Tony Williams.

Tijdens het optreden deelden enkele bezoekers video's op social media. Daarop is onder meer te zien dat Cosby de drums speelt en grappen maakt over zijn blindheid. Volgens Fox News vroeg hij aan de 11-jarige zoon van een van de bandleden of de jongen wist wie hij was, om vervolgens te grappen: 'Ik was eens een komiek'.

Cosby wacht nog steeds een nieuwe rechtszaak rond één van zijn beschuldigers, Andrea Constand. In juni kon een jury het niet eens worden over een uitspraak, en oordeelde een rechter dat de zaak opnieuw moest voorkomen. Maandag werd ook bekend dat de selectie van een nieuwe jury start op 29 maart.